Terug naar boven
 

Over Wildgardens

Wildgardens, het begon ooit als een ludieke naam, omdat mijn tuin nogal verwilderd is. Maar wie echt wil zien, vind in de wildernis ook schoonheid. De natuur, waar alles een tijd en plaats heeft en in verbinding met elkaar staat. En dat is precies wat ik met Wildgardens doe: met oog voor detail tot de kern komen, verbinden en creëren met gevoel.

 

Mijn naam is Renske Hoekstra en ik ben de illustrator achter Wildgardens Illustraties & Prints.

Van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met creativiteit, zowel in het direct creëren met diverse materialen, als door creativiteit in te zetten als middel om tot inzichten of oplossingen te komen. Inmiddels kan ik niet meer anders dan van deze passie mijn werk maken; de aquarelverf stroomt zogezegd waar deze niet gaan kan. En dan mag je jezelf “ineens” illustrator noemen.

 

Ik ben erg gepassioneerd over dieren, het milieu en natuur. Hierom gebruik ik zoveel mogelijk materialen van plantaardige afkomst en let ook op duurzaamheid. Daarnaast zijn dieren en natuur een paar van mijn favoriete onderwerpen om te illustreren. Oké, en eten.

 

Ik werk met een diversiteit aan materialen, waarbij ik mij met name richt op aquarelverf in combinatie met fineliners en fineliners op wit of kraft kleurig papier. Materialen mixen vind ik erg leuk om te doen, dus ook een kleurpotloodje hier en daar is me niet vreemd.

 

Het is mogelijk om prints van bestaand werk te bestellen, zoals iets moois voor aan de muur, maar ik maak ook heel graag een persoonlijk werk voor jou in opdracht.

 

Neem gerust contact met me op om jouw wensen te bespreken, via het contactformulier of per email en laten we een (digitaal) kopje koffie drinken. Ik ben benieuwd!