Terug naar boven

RECHTEN
Op alle foto’s en illustraties op www.wildgardens.nl geldt auteursrecht en deze zijn eigendom van Wildgardens Illustraties & Prints. Deze mogen op geen enkele wijze gekopieerd, nagemaakt of op andere wijze vermeerderd worden, tenzij schriftelijk overeengekomen met Wildgardens Illustraties & Prints.

 

De rechten van de in de webshop gekochte producten en van de op maat gemaakte illustraties blijven tevens eigendom van Wildgardens. Deze mogen niet worden vermeerderd, gekopieerd, nagemaakt en aangepast of worden gebruikt voor het maken van andere producten, tenzij anders overeengekomen en vastgesteld op schrift. Maar uiteraard maak ik met veel liefde een op maat gemaakte illustratie voor jou. In dit proces zullen we samen ook bespreken waarvoor de illustratie gebruikt gaat worden.

 

Wildgardens Illustraties & Prints behoudt zeggenschap over het gebruik van de illustraties en prints.

 

PRIVACY
Wildgardens Illustraties & Prints vraagt enkele persoonsgegevens bij het plaatsen van een bestelling. Deze worden enkel gebruikt om de bestelling te kunnen verwerken. Indien gewenst kunnen deze na het afronden van de bestelling en de ontvangst van het product door de klant vernietigd worden. Neem hiervoor contact op met info@wildgardens.nl.