Terug naar boven

Verzendkosten

​Verzending binnen Nederland:

De verzendkosten voor zowel A4 (past door de brievenbus) als A3 of groter zijn €3,95.

 

Verwerking en Verzendtijd

Na het plaatsen van je bestelling, ga ik voor je aan de slag. Ik verzend de bestellingen op vrijdag. Ik verzend met Post NL, die een levertijd van 1-2 werkdagen hanteert.

 

Ik draag er zorg voor jouw bestelling netjes en beschermd te verzenden. Indien een product onverhoopt toch beschadigt aankomt, neem dan contact op via info@wildgardens.nl en voeg een foto van de beschadiging toe aan de email. Na overleg kan een nieuwe worden opgehaald/toegestuurd.

Ruilen & Retourneren

Toch niet helemaal zoals verwacht? Ik hoop natuurlijk dat je net zo blij met de print bent als dat ik dat ben, maar als dat toch niet zo is, mag je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Doe dit in de originele verpakking (inclusief beschermend zijdepapier).

Na ontvangst van de retourzending, stuur ik een ontvangstbevestiging en wordt het volledige bedrag binnen 14 dagen terug gestort via de door jou gekozen betaalmethode.

De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.

 

Indien er onverhoopt schade aan de print is ontstaan doordat je deze gebruikt hebt, is deze print niet meer verkoopbaar door Wildgardens en zal worden afgezien van het retourrecht.

 

Een op maat gemaakte illustratie kan niet worden geretourneerd.