Terug naar boven
 

Werkwijze

Wat leuk dat je bij Wildgardens Illustraties & Prints bent uitgekomen. Ik kan niet wachten om voor je aan de slag te gaan!

 

Allereerst plan ik graag een oriënterend gesprek met je in, onder het genot van een kopje koffie. Woon je wat verder weg of is het om een andere reden handiger of prettiger dit digitaal te doen? Dat kan natuurlijk ook gewoon.

 

Tijdens zo’n gesprek bespreken we je wensen en verwachtingen voor de illustratie, raamtekening of wellicht iets anders, die/dat Wildgardens Illustraties & Prints voor je mag gaan maken. Heb je al een helder idee van wat je zou willen? Of lijkt het je juist leuk om mij de creatieve vrijheid te geven en je te laten verrassen? Beiden zijn mogelijk.

 

Na dit eerste gesprek stuur ik de offerte per mail. Hierin zullen een aantal dingen opgenomen zijn:

De grove schetsen en kleurbepaling, het 2e gesprek dat daarop volgt en waarbij we bespreken of dit zo naar wens is en aan de definitieve illustratie of opdracht mag worden begonnen en uiteindelijk natuurlijk de illustratie zelf.

 

Wanneer ik de offerte met akkoord terug ontvang, stuur ik een opdrachtbevestiging, waarin ik duidelijk aangeef wat we afgesproken hebben. Daarna begin ik met de grove schetsen.

 

Afhankelijk van het formaat en de mate van details in de gewenste illustratie, heb ik gemiddeld 6 weken nodig deze te realiseren.