Terug naar boven
 

Geboortekaartje

Geboortekaartje

Het leuke aan illustrator zijn behalve natuurlijk heel veel verdienen (I wish😉), is dat je veel verschillende en diverse opdrachten krijgt. Maar hoe verloopt nou zo’n proces van begin tot eind van, in dit geval, een geboortekaartje?

 

Nou zo: Deze ouders in spé benaderden Wildgardens met de vraag of dat kon, een geboortekaartje voor ze illustreren. Jazeker! Ze hadden al het een en ander aan ideeën en deze hebben we onder het genot van een kop koffie besproken. Hierna ben ik begonnen met schetsen en de kleurbepaling. De jonge ouders hadden het idee en de kleurstelling helder voor ogen. Voor mij natuurlijk fijn om een goed beeld te hebben van wat iemand zou willen.

 

Na goedkeuring van deze schetsen, ben ik aan het definitieve kaartje begonnen. Tussentijds nog een extra check om te zien of we elkaar goed begrepen hadden en of dit de richting was die de klant wilde. Deze klant koos voor een online drukker en zodoende leverde ik de bestanden digitaal aan de klant aan. Het mooie van een online drukkerij/geboortekaartjesshop, vind ik dat je hier je eigen ontwerpen kunt invoeren. Zo kon er al een proefdruk gemaakt worden met hierin zowel de door Wildgardens gemaakte illustratie als de door de klant gekozen tekst. En dan komt alles samen en is er het complete geboortekaartje!

Lijkt het jou ook wat, zo’n op maat gemaakt kaartje? Bijvoorbeeld voor een geboorte, een huwelijk of gewoon om jezelf te vieren? Laat het me weten en dan bespreken we de mogelijkheden.