Terug naar boven
 

Exposeren bij Semmelink in Lochem

Exposeren bij Semmelink in Lochem

Een goede koffie met opgeschuimde melk of een van de plantaardige opties (optieS ja, als in meervoud!) of ga je voor een heerlijke huisgemaakte iced tea? Bij Semmelink Koffie Thee Schenkerij is dit allemaal geen straf. Een fijne plek in hartje Lochem, waar je knus en gezellig zit en waar ze bovendien heerlijke koffie en thee schenken. Drikus en Anjo Semmelink bestieren al sinds 2011 met veel passie hun Semmelink en dat voel je. De sfeer is prettig en je voelt je er zeer welkom. Daarnaast is Drikus gecertificeerd barista en voor reparaties aan koffieapparaten van thuis-barista’s draait Drikus ook zijn hand niet om.

 

Wat daarnaast superleuk is, is dat zij Lochemse kunstenaars de mogelijkheid bieden wat van hun werken te laten zien. Dus trok ik de stoute schoenen aan. Immers ben ik inmiddels een halve Lochenaar (Lochemse? Ik heb nog wel wat te leren), want met een Lochemse vriend ben ik er vaak te vinden.

Zei ik al dat het daarbij ook een inspirerende plek is? Zo kwam ik op dit idee

 

Wanneer is het werk van Wildgardens er te zien, vraag je je af? Nou, deze herfst al! Nu ik er over nadenk is dit ook dé perfecte tijd om te exposeren, omdat iedereen weer naar binnen treedt. ‘Fingers crossed’ voor flink wat stormachtige dagen dus. Oké, niet te hard voor duimen, anders krijgen we zo’n grauwe, natte, drapperige herfst die voortduurt tot eind april, de winter compleet overslaand. Goed, we dwalen af. Van 7 oktober 2021 t/m 5 januari 2022 zijn er diverse werken van Wildgardens Illustraties & Prints te vinden bij Semmelink, Markt 29 te Lochem.

 

Kijk voor de openingstijden eens op https://www.semmelink.nl/, want zo’n heerlijke koffie mislopen, dat zou toch zonde zijn!